۴.۷/۵ - (۹۹ امتیاز)

چربی گیر فایبرگلاس

چربی گیر فایبرگلاس جهت گرفتن چربی و آشغال فاضلاب رستوران کترینگ فست فود می باشد که در مسیر لوله خروجی فاضلاب قرار گرفته است.

  • چربی گیر فایبرگلاس دارای سبد آشغالگیر لوله ورود و لوله خروجی ،لوله ونت یا هواکش است.
  • جنس بدنه از فایبر گلاس است که بسیار مقاوم می باشد و لایه داخلی آن به صورتی است که چربی به آن نمی چسبد.
  • دارای دو مدل دفنی و زیرسینکی می‌باشد.
  • درب آن دارای لاستیک هوابند می باشد و بدون هیچگونه نگرانی از بابت بو می توان در قسمت آماده سازی غذا نصب شود.
  • مدل زیر سینکی جهت استفاده در زیر سینک می باشد.

چربی گیر های تولیدی شرکت زلال آب پارتاک از جنس فایبرگلاس میباشد، فایبرگلاس مورد استفاده در چربی گیر ها از بهترین و مرغوبترین رزین ها و الیاف های سوزنی و حصیری هستند.

چربی گیر فایبرگلاس
چربی گیر فایبرگلاس

طبق تحقیقات انجام شده در انگلیس ، سالانه حدود نیم میلیون تن چربی زائد و نامحلول وارد سیستم فاضلاب شهری می شود. چسبیدن چربی به دیواره های لوله های فاضلاب می تواند منجر به انسداد و گرفتگی لوله ها شود . این نوع از چربی های نامحلول می تواند به تجهیزات تصفیه فاضلاب آسیب می رساند.

شهرداری ها هرساله هزینه های بسیار زیادی را صرف تعویض و تعمیرات لوله های انتقال فاضلاب می کنند.

دستگاه چربی گیر می تواند راه مناسبی برای جلوگیری از ورود چربی و انباشت شدن آنها در مجرای ورودی و لوله های انتقال فاضلاب باشد.

عملکرد چربی گیر

در چربی گیر های تولیدی شرکت زلال آب پارتاک چربی‌ها به علت چگالی کمتر نسبت به آب روی سطح آب و در پشت دیواره تعبیه شده دستگاه به دام می افتند و نظافت و خروج چربی ها از داخل دستگاه از راه دریچه بازدید انجام می‌پذیرد.

چربی گیر دستی(API,CPI)، نیمه اتوماتیک و اتوماتیک (DAF)

متوسط قیمت از حداقل از ۴.۵۰۰.۰۰۰ تا ۵۰.۰۰۰.۰۰۰ تومان بسته به ابعاد و امکانات دستگاه متفاوت است.

چربی گیر فایبرگلاس دستی

چربی گیر اتوماتیک(DAF)

مکانیزم دستگاه

مکانیزم چربی گیر صنعتی با توجه به ساده‌ترین رابطه‌ی شیمیایی بین آب و روغن طراحی شده است. این رابطه نیز در متفاوت بودن چگالی آب و روغن خلاصه می‌شود. طراحان از این اصل برای طراحی این دستگاه بهره برده‌اند.

پس از ورود پساب به داخل آن، دمای درون مخزن به میزان قابل توجهی کاهش می‌یابد. همانطور که می‌دانید دمای انجماد روغن از آب کمتر است، به عبارتی نسبت به آب سریع‌تر منجمد می‌شود. از آنجایی که برای طبخ غذا از روغن‌های متفاوتی استفاده می‌شود، هر یک از انواع روغن‌ها رفتار متفاوتی در برابر انجماد نشان می‌دهند.

توضیح اینکه در این فرآیند، اسید‌های چرب که چگالی کمتری دارند، روی آب شناور می‌مانند. در مقابل گلیسرول‌ها که چگالی بیشتری دارند ناگزیر به ته نشین شدن هستند. اینگونه است که با یک تکنیک ساده می‌توان چربی و گلیسرول‌ها را از پساب آشپرخانه‌های بزرگ جدا کرد.

قیمت چربی گیر

یکی از مهمترین موارد در تصمیم گیری برای خرید چربی گیر ، قیمت این دستگاه است . عوامل زیادی در قیمت گذاری دستگاه وجود دارد و بعضا باعث شده تا این بازه های قیمت طولانی باعث سردرگمی مشتری و حتی شک به فروشنده بابت دادن قیمت نهایی دستگاه است.

مهمترین عوامل در قیمت گذاری چربی گیر فایبرگلاس

  1. ابعاد محل نصب دستگاه :  حتما برای خرید دستگاه فروشنده باید از محل بازدید نموده و یا ابعاد محل نصب دستگاه را بررسی نماید .
  2. حجم دستگاه : حجم دستگاه متناسب با میزان فاضلاب ورودی و خروجی شده است.  محاسبات کارشناسان ما برای خرید و محاسبه حجم دستگاه به شما کمک خواهد کرد .
  3. ضخامت بدنه : ضخامت بدنه دستگاه متناسب با متریال و ضخامت الیاف فایبرگلاس مورد استفاده است و برای همین در قیمت دستگاه تاثیر مستقیم دارد . نوسانات قیمت فایبرگلاس باعث شده تا استفاده از نوع مرغوب این متریال همواره دغدغه تولیدکنندگان چربیگیر باشد.
  4. رزین ها 
  5. شیرآلات و مدیا

محاسبه حجم چربی گیر

یکی از مهمترین نکته ها در خرید این دستگاه محاسبه سایز دستگاه می باشد که رابطه مستقیم با میزان فاضلاب ( دبی فاضلاب ) دارد.

چربی گیر رستوران

حجم چربی در واقع با تعداد پرس غذا رابطه دارد در چربی گیر های تولیدی شرکت زلال آب پارتاک به علت طراحی و مهندسی برای هر پرس غذا در کترینگ ها ۳ لیتر فاضلاب و برای هر پرس غذا که پذیرایی نیز می‌شود ۵ لیتر در نظر گرفته می شود. برای مثال رستورانی که هر وعده ۱۰۰ پرس غذا پذیرایی می کند چربی گیر مورد نیاز چربی گیر ۵۰۰ لیتری می باشد. ۵۰۰=۵*۱۰۰

برای اطلاع از قیمت چربی گیر فایبرگلاس و دریافت مشاوره خرید  با کارشناسان ما تماس بگیرید

تلفن:   ۰۹۱۳۸۶۶۴۳۴۷ – ۰۹۱۳۳۳۷۵۲۰۰ 

کاتالوگ چربی گیر

ویژگی های چربی گیر

  1. ایزولاسیون کامل و بدون بو
  2. استحکام بسیار بالای جداره و امکان مدفون کردن دستگاه
  3. حمل و نصب آسان
  4. قابلیت ساخت در ابعاد دلخواه
  5. قابلیت جابجایی محل استقرار
  6. دارا بودن پوشش ضد اشعه ماورا بنفش دستگاه UV
  7. مقاومت بسیاربالا در مقابل خوردگی و مواد شیمیایی
  8. عمر طولانی
  9. دارای دو دریچه جهت بازدید دوره ای
  10. عدم نیاز به عایقکاری و تعمیر
  11. بالاترین عملکرد جداسازی ذرات چربی از فاضلاب بدلیل استفاده از مدیا و اندازه دقیق مقاطع
  12. برخورداری از ونت هوا جهت دفع بوی ناشی از لیز شدن چربی
  13. دارای سبد آشغالگیر قابل تعویض

ژلکت( polyget )

پلی ژل ۲۱۳ از ژلکت ایزوفتالیک نئوپنتیلNPG ساخته شده که مناسب مخازن نگهداری مواد شیمیایی وصنعتی است. ازمشخصات اصلی پلی ژل، درخشندگی طولانی مدت وعدم اثرات شیمیایی ومقاوم دربرابر خراشیدگی و محتوا ژلکت مورد استفاده این شرکت مخلوطی از مواد ارتجاعی وانعطاف پذیر می باشد که در برابر شکنندگی واشعه ماوراءبنفشUV مقاوم بوده وآسیب پذیر نخواهد بود.

مواد مصرفی در بدنه:

  1. رزین پلی استر غیر اشباع POLYESTER 188 NEOXIL
  2. الیاف فایبرگلاس Binder with powder
  3. ژلکت POLIGEL 213
  4. مواد رنگی RAL COLORS
چربی گیر فایبرگلاس

چربی گیر زیر سینکی

در بسیاری از آشپزخانه ها و فست فودها با توجه به محدودیت فضای موجود امکان تعبیه چربی گیرهای با حجم بزرگ وجود ندارد. از طرفی میزان پساب تولیدی در این واحدها نیز کم می باشد.

چربی گیرهای زیرسینکی زلال آب پارتاک از جنس فایبرگلاس با راندمان نسبتا بالای حذف چربی و روغن مناسب جهت فضاهای کوچک می باشد.

از مزیت های چربی گیرهای زیرسینکی می توان به فضای اشغالی پایین، پرتابل بودن مخزن، هزینه پایین اجرای مخزن چربی گیر و همچنین راندمان بالای سیستم اشاره کرد.

چربی گیر فایبرگلاس زیرسینکی به ابعاد طول ۶۰و عرض ۴۰و ارتفاع ۴۵می باشد و همچنین دارای سبد آشغالگیر، دیواره جدا کننده داخل مخزن ، مدیای متراکم، دریچه بازدید، لوله ورودی و خروجی فاضلاب و ونت می باشد.

دستورالعمل نصب و راه اندازی چربی گیر فایبرگلاس

دستگاه فایبرگلاسی این شرکت در سایز ها واندازه های مختلف با توجه به نوع سفارش راه اندازی می گردد.

این دستگاه به منظور حذف روغن نامحلول (چربی نامحلول) از پساب خروجی از فاضالب آشپزخانه رستوران ها، غذاخوری ها، فست فودها و کترینگ ها مورد استفاده قرار می گیرد.

دستگاه چربی گیر فایبر گلاس تولیدی این شرکت در حالت معمول دارای یک ورودی و یک خروجی به سایز دلخواه مشتری می باشند. درصورت تاکید کارفرما بر تغییر تعداد ورودی وخروجی وحتی قرار دادن سکوی پمپ تخلیه فاضلاب چربی گیری شده، این امکان وجود دارد که تمامی موارد طبق نقشه دلخواه مشتری تولید و اجرا گردد.

  • آنچه درنصب یک دستگاه چربی گیر فایبرگلاس مهم است دانستن این مطلب است که سطح لوله ورودی به دستگاه بالاتر از لوله خروجی از دستگاه باشد.
  • چاله چربی گیر ضرورتاً می بایست دارای محفظه بسته با ابعادی معادل طول وعرض دستگاه مورد سفارش بعلاوه ۳۰سانتی متر از هر طرف باشد .
  • به منظور حفاظت از دستگاه بایستی چاله در چهارطرف دیوار چینی گردد، بعد از آماده نمودن چاله  نسبت به جانمائی آن اقدام می شود.
  • با توضیحات فوق و دقت در نصب فلنج های ورودی وخروجی و اتصال لوله انتقال ونت هوا به باالترین نقطه ساختمان دستگاه آماده بهره برداری خواهد بود.

نکات مهم :

  •  خروجی چربی مسدود گردد .
  •  در صورتی که به منظور نصب ونت هوا از قبل لوله کشی وجود دارد ونت هوای این دستگاه به این لوله کشی متصل و در غیر این صورت مسدود شود.
  •  سبد آشغالگیر که جهت گرفتن آشغال به کار رفته است ، هر روز باید تخلیه گردد.
  •  تخلیه چربی : هر هفته چربی ها از روی مخزن با یک سبد توری از روی آب جمع آوری و در کیسه زباله ریخته شود.
چربی گیر فایبرگلاس

برای اطلاع از قیمت چربی گیر فایبرگلاس و دریافت مشاوره خرید  با کارشناسان ما تماس بگیرید

تلفن:   ۰۹۱۳۸۶۶۴۳۴۷ – ۰۹۱۳۳۳۷۵۲۰۰