۵/۵ - (۱ امتیاز)

چرا از فایبرگلاس در تولید چربی گیر استفاده می کنیم ؟

برای ساخت چربی گیر باید از جنسی استفاده کنیم که در برابر خوردگی مقاوم باشد و همچنین چربی به آن نچسبد و در مقایسه با سایر متریال قیمت بالایی نداشته باشد و  قابل تعمیر باشد و بتوان آن را دفن کرد و در برابر نور مستقیم خورشید (UV) از بین نرود .

با توجه به این توضیحات فایبرگلاس کاملاً در برابر خوردگی مقاوم و به علت ژلکت که روی آن میزنیم چربی به آن می چسبد و همچنین در مقایسه با استیل قیمت مناسبی دارد و اگر با وسیله تیزی ضربه نخورد نیازی به تعمیر ندارد و اگر پیدا کند به سادگی قابل تعمیر می باشد.

همچنین به راحتی می توان چربی گیر فایبرگلاس را در خاک دفن کرد و در برابر نور خورشید آنتی یو وی است ، برای ساخت انواع چربی گیر در سایزهای مختلف راحتی می توان از فایبرگلاس استفاده کرد.

ساختار فایبرگلاس با توجه به لایه لایه بودن و تار و پود الیاف و آغشته  شدن به رزین بسیار محکم می باشد و بهترین متریال در ساخت چربی گیر است.

فایبر گلاس (به انگلیسی: Fiberglass) کامپوزیتی از الیاف شیشه با مواد پلیمری است که از پشم شیشه به عنوان مادهٔ تقویت کننده و از مواد پلیمری به عنوان مواد زمینه استفاده می‌شود.

در ساخت مخازن بکار می‌رود. انواع رزین‌ها در ساخت مخازن فایبرگلاس عبارتند از: پلی استر، وینیل استر، اپوکسی می‌باشد. پلی استرها ضعیف در برابر خوردگی بوده و وِنیل استر مقاومت خوب در برابر خوردگی داشته و اپوکسی مقاوم در برابر خوردگی و دما می‌باشد. چگالی فایبر گلاس در حدود ۱۸۵۰–۲۰۰۰ کیلوگرم بر متر مکعب است.

ورق فایبرگلاس از مخلوط رزین پلی استر، الیاف شیشه، رنگ و مواد دیگری تشکیل شده‌است. تولید ورق فایبرگلاس در ایران از دهه ۶۰ و تقریباً بعد از جنگ ایران و عراق شروع شده‌است. کاربرد ورق‌های فایبرگلاس در مکان‌هایی است که پوشش همراه با نور نیاز داشته باشند مانند:

موارد مصرف ورق فایبرگلاس:

  • نورگیر سالن‌های سوله سقف یا بدنه
  • گلخانه‌ها
  • پارکینگ
  • کابین و کفی عقب اتومبیل
  • استخر
  • سونا
  • مخازن سپتیک